Afbeelding
Foto:

Nieuwe eigenaren State of Art

LICHTENVOORDE - State of Art Menswear, internationaal mannenmodemerk en familiebedrijf sinds 1936, krijgt met investeringsmaatschappij Quadrum Capital en een deel van het management van State of Art nieuwe aandeelhouders/eigenaren. Huidige eigenaar van het bedrijf, de familie Westerman, draagt de meerderheid van haar aandelen over aan Quadrum Capital, dat samen met het management, dat deels participeert, leiding zal geven aan het Achterhoekse familiebedrijf. De familie Westerman blijft als aandeelhouder wel verbonden aan State of Art.

Familie Westerman: "In Quadrum Capital zien wij een betrokken partner die onze kernwaarden – en daarmee de cultuur van ons bedrijf – respecteert. Uitgangspunt van ons partnership is om vanuit het sterke fundament met nieuwe kennis en kunde, verder te bouwen aan de toekomst van State of Art."
Arjan Hoop van Quadrum Capital: "State of Art is een prachtig merk met een rijke historie als familiebedrijf. We zullen hier met respect op voortbouwen en samen met het team de kansen en mogelijkheden benutten om State of Art verder te ontwikkelen en te laten groeien."
Martijn Mateman, operationeel directeur van State of Art: "Wij zijn blij met Quadrum Capital als nieuw lid van de State-of-Art-familie. Met de kennis, expertise en het netwerk van Quadrum Capital zullen wij onze organisatie verder professionaliseren en onze ambities als vooraanstaand internationaal mannenmodemerk vol energie verder vormgeven."