Dames 1 HV Erix wint het net niet van de hars

Afgelopen zaterdagavond gingen de dames van Erix 1 naar Ede en speelden een wedstrijd tegen Reehorst dames 1. Het startsignaal klonk om 19:30 uur. In het begin was het lastig om de bal in het doel te werpen, mede doordat de bal weinig grip had. De eerste helft eindigde met 7 - 4 in het nadeel van Erix.

Toen de tweede helft begon, zagen een paar dames van Erix dat Reehorst stiekem hars gebruikte. Erix was verrast. De scheidsrechter heeft er een opmerking over gemaakt, waarna er verder werd gespeeld. De dames van Erix hadden er toch ook een beetje profijt van. Ze kregen meer controle over de bal. Er werd doelgerichter geschoten en veel meer gescoord. Ze werden sterker en sterker. De verdediging stond als een huis en ze kropen steeds dichter naar de score van Reehorst. HV Erix stond nog maar 1 doelpunt achter, maar helaas vlogen er toch weer een paar ballen in het verkeerde doel, waardoor het jammer genoeg niet is gelukt om de punten mee naar huis te nemen. Eindstand 17 - 14.

Achteraf bleek dat er wel degelijk met hars gespeeld mocht worden, als het beheer van de zaal dat ook toelaat. We weten nu dat we voor de volgende keer dus ook een potje hars mee moeten nemen.