Vitesse winnaar eerste Romeo Delta-toernooi JO10. Foto:M. Bos
Vitesse winnaar eerste Romeo Delta-toernooi JO10. Foto:M. Bos

Romeo Delta J010-toernooi bij RKZVC

ZIEUWENT - Zondag 20 oktober staat bij RKZVC het eendaagse jeugdtoernooi voor onder 10 jaar (JO10) op het programma. Na een succesvol debuut vorig jaar hoopt de organisatie dat dit jaar nog meer belangstellenden de weg naar De Greune Weide weten te vinden. Er worden vier wedstrijden tegelijk gespeeld op één veld. Met het Romeo Delta-toernooi wil RKZVC naast het bekende Seesing Tournament met Pinksteren ook een andere leeftijdsgroep aanboren.

Het deelnemersveld bestaat uit teams met grote namen als PSV, Vitesse, FC Utrecht, NEC/Oss, FC Emmen en enkele regionale clubs, zoals Longa'30, DZC en FC Winterswijk. Als extra blikvangers zullen er enkele Belgische teams zijn, te weten: KV Mechelen en Sint-Truiden. En natuurlijk treden de jongste teams van gastheer RKZVC zelf ook aan. Twintig teams strijden om de finale te halen van dit prestigieuze toernooi. De onbevangenheid van de jeugdspelers zal garant staan voor een mooie dag vol met voetbal. Daarnaast is aan de jongste jeugd gedacht met nevenactiviteiten en is er catering aanwezig.


Achterhoeks tennistoernooi voor jeugd

HARREVELD - In de herfstvakantie organiseren de tennisclubs uit Beltrum, Harreveld en Vragender gezamenlijk een tennistoernooi voor de jeugd. Een unieke gelegenheid om tegen leeftijdsgenoten uit de regio te tennissen. Het maakt daarbij niet uit of iemand al jaren tennist, net begonnen is of niet op tennis zit. Dit jaar worden de wedstrijden gespeeld op woensdag 23 oktober van 09.00 tot circa 16.00 uur. Al naar gelang deelname en poule zijn er wedstrijden over de hele dag of een dagdeel. Deelname staat open voor iedereen, ook niet-leden. De kosten zijn slechts 3 euro per persoon. Aanmelden kan tot en met vrijdag 18 oktober via ksh-tennis-jeugd@harreveld.nl.


Nerf tournament in Hamalandhal

LICHTENVOORDE - Op vrijdagmiddag 25 oktober organiseert stichting Prikkelz in samenwerking met het jongerenwerk van MAZZEL voor de vijfde keer een Nerf Tournament in de Hamalandhal te Lichtenvoorde. Lijkt het jou tof om de strijd aan te gaan met andere teams en jouw Nerf-skills in de praktijk te brengen? Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven in teams van 4 personen. We hebben plaats voor maximaal zeveb teams. Deze activiteit kost 5 euro per persoon en duurt van 13.00 tot 16.30 uur. Voor Nerfguns wordt gezorgd. Aanmelden kan via: talie@alsjemazzelhebt.nl. Meer informatie: www.prikkelzgroenlo.nl of www.facebook.com/prikkelz.


Griezelen in Doolhof Ruurlo

RUURLO - Op woensdag 23 oktober spookt het weer in het doolhof in Ruurlo. Vanaf 19.00 uur kunnen kinderen en volwassenen dwalen door het doolhof en duiken de spoken op de meest onverwachte plaatsen tussen de heggen op. Wie alle spoken die hij tegenkomt telt en er geen heeft gemist, maakt kans op een prijsje. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. voor deelname betaalt men de normale toegangsprijs. Groepen vanaf 20 personen ontvangen een korting op de toegangsprijs. Meer informatie via de VVV Ruurlo. www.doolhofruurlo.nl