Kliederkerk in Johanneskerk

LICHTENVOORDE - Kliederkerk is een speelse activiteit voor kinderen en (groot)ouders of begeleiders. Het is gericht op kinderen van 0 tot 12 jaar. De Kliederkerk is voor iedereen, of je nu wel of niet bij de kerk hoort. Op het menu staat een creatief en eigenwijs programma, met een verhaal en afsluitend een gezellige maaltijd.

Welk verhaal er deze keer aan bod komt, dat is nog even een verrassing. Knutselen, een spelletje, wat lekkers? Het zou allemaal zomaar kunnen. Maar wat het precies wordt? Dan is er maar één mogelijkheid: zelf komen!

De Kliederkerk is op zondag 20 oktober van 16.00 tot 18.00 uur in de Johanneshof. Om te weten hoeveel mensen er komen is het handig je vooraf aan te melden. Graag naam en aantal personen doorgeven voor 19 oktober via kidskerk@gmail.com. Deelname is gratis.


Bedankt voor uw steun

LICHTENVOORDE - Dinsdag 8 oktober werd in het sportcomplex De Treffer een deel van de sponsorbedragen uit de Rabo-actie Hart voor de Achterhoek uitgereikt. Corsogroep Van Reedestraat, Popkoor Friends en Schuttersgilde St. Switbertus kregen een mooi bedrag uitgereikt mede dankzij de stemmen van hun eigen en elkaars leden. De drie verenigingen bedanken iedereen die op hen gestemd heeft hartelijk voor de steun.