LZV Kuypers hair&wellness wint met dubbele cijfers

De zaalvoetballers van LZV Kuypers hebben de laatste thuiswedstrijd in de eerste divisie b tegen ZSW uit Sint-Michielsgestel met maar liefst 13-4 gewonnen.

De gasten uit Brabant hadden een fris jong team dat hoofdzakelijk speelde vanuit de omschakeling .Maar voor de ze het wisten stonden ze binnen 8 minuten reeds op een 3-0 achterstand.De spelers van LZV bleven goed spelen en druk op de bal houden en konden na de tegengoal vlak voor rust nog uitlopen tot 7-1.

De tweede helft gingen de spelers van Kuypers verder met waar ze in de eerste helft gebleven waren.Met een einstand van 13-4 werd er gewonnen van de ploeg die dit jaar promoveerde naar de eerste divisie.De goals werden gemaakt door Dylan de Bruin (6 maal waarvan tweemaal via een hakbal achter het standbeen), Kabir Sabotic 3 maal, en tweemaal door Yordi Orriens en Joey Jejenan.

Volgende vrijdag 25 Oktober speelt LZV tegen de topper tegen ZVG Cagemax in De Hamalandhal. Een tegenstander waarvan LZV nog nooit van heeft kunnen winnen.