Afbeelding
Foto:

Inloopdagen bij Hoorspot in Den Papendiek

4 en 11 november kosteloos advies over hoortoestellen en aanverwante artikelen

GROENLO - Gezondheidscentrum Den Papendiek is sinds kort een specialisme rijker. Triage audicien Bram Harbers opende hier Hoorspot; dé plek voor uw goed luisterend oor. Bij Hoorspot krijgt u advies over de beste oplossing voor gehoorproblematieken. Ook levert Hoorspot hoortoestellen en aanverwante artikelen en kan men er terecht voor een second opinion.

Tijd én aandacht
Harbers (50) beschikt over 10 jaar ervaring als audicien en maakte onlangs de overstap van een grote keten naar zelfstandigheid. "Vooral omdat ik meer tijd wil nemen voor mijn klanten. Mijn overtuiging is dat je alleen vanuit tijd en aandacht het juiste product kunt adviseren. Wat is het probleem en hoe bereiken we samen de maximale winst van de klant, daar gaat het om", legt Harbers uit.
Zijn praktijk is uitgerust met een professionele meetcabine en de nieuwste snufjes op het gebied van hoorverbetering. "Een hoortoestel is een hulpmiddel en de techniek gaat steeds verder. Tien jaar geleden was het een conservatieve branche maar de ontwikkelingen gaan razendsnel. Niet alleen op het gebied van gehoorapparaatjes maar ook bij de aanverwante zaken als bijvoorbeeld tv-oplossingen en externe microfoons. Er is heel veel mogelijk om het gewenste signaal uit de ruis te halen."

Afspraken met alle zorgverzekeraars
De zorgtoestellen worden deels vergoed door de zorgverzekering. "Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. Daarbij geldt dat de zorgverzekeraar bepaalt wat de kwaliteit van de hoorzorg is. Zij werken met vijf categorieën maar er zijn er acht. Ik kan mijn klanten laten zien en ervaren wat er op de markt is. Uiteindelijk maakt de klant natuurlijk zijn of haar eigen keuze."

Op de maandagen 4 en 11 november is er inloopdagen bij Hoorspot. Mensen kunnen dan van 09.00 tot 17.00 uur geheel vrijblijvend binnenlopen voor vragen of advies. Overigens is een adviesgesprek bij Hoorspot altijd kosteloos en vrijblijvend.

Hoorspot is gevestigd in gezondheidscentrum Den Papendiek aan de Buitenschans 34a in Groenlo. Telefoonnummer 0544-462424 of 06-23542088. info@hoorspot.nl


www.hoorspot.nl

Afbeelding