LZV Kuypers Hair & Wellness verliest topper

Afgelopen vrijdag moest LZV Kuypers Hair & Wellness aantreden tegen de gedoodverfde kampioenskandidaat ZVG/Cagemax uit Gorinchem. Voorafgaand wist LZV Kuypers H&W dat het een lastige wedstrijd ging worden, aangezien de laatste vier ontmoetingen met ZVG/Cagemax allen niet in winst konden worden omgezet. Desondanks begon LZV Kuypers H&W vol goede moed aan de wedstrijd, mede doordat ze sinds de start van de competitie eindelijk de voltallige selectie tot haar beschikking had, waarbij onder andere Ino Wolters zijn eerste minuten van het seizoen kon maken.

De eerste tien minuten verliepen dan ook zeer gelijkwaardig, met kansen voor beide partijen. In de competitie staat ZVG/Cagemax bekend om haar snelle counterspel en in de Lichtenvoordse Hamalandhal deed de ploeg haar naam eer aan. Bij zowel de 0-1 als de 0-2 braken de Gorinchemmers snel uit en wisten ze met een goed uitgespeelde counter de Lichtenvoordse defensie te pareren. Een minuut voor rust werd een uitgelezen kans op de aansluitingstreffer helaas niet verzilverd door Mees Siers, waarna ZVG/Cagemax in de counter wederom toesloeg, 0-3. Nadat in de rust de koppen weer dezelfde kant op waren gezet, scoorde Kabir Sabotic snel na rust de 1-3. Helaas konden de Lichtenvoordenaren deze goede start in de tweede helft niet doorzetten en liet het zich wederom verrassen door ZVG/Cagemax, 1-4. Ondanks de tegenslag probeerde LZV Kuypers H&W de rug nog te rechten. Yordi Orriƫns zette een goedlopende aanval op, waarna Dylan de Bruin kon afronden, 2-4. Helaas bleek dit naderhand de laatste stuiptrekking van de Lichtenvoordse equipe. Na de 2-5 kon LZV Kuypers H&W het niet meer voor elkaar krijgen en wist ZVG/Cagemax nog uit te lopen tot 2-7.

Aankomende vrijdag speelt LZV Kuypers H&W in Utrecht tegen JCK/AISO. Op vrijdag 8 november wordt CFM/Transito in de Hamalandhal ontvangen met als aanvangstijd van de wedstrijd 21.00 uur. U bent dan wederom van harte welkom.