De band School's Out zorgt voor de muzikale omlijsting van de Switbertus vrijwilligers-feestavond . Foto: Lawrence Mooij Dutchfoto/archief Achterhoek Nieuws
De band School's Out zorgt voor de muzikale omlijsting van de Switbertus vrijwilligers-feestavond . Foto: Lawrence Mooij Dutchfoto/archief Achterhoek Nieuws Foto:

Switbertus bedankt vrijwilligers en leden

LICHTENVOORDE - Schuttersgilde St. Switbertus sluit het jubileumjaar 2019 af met een feestavond voor alle leden en hun partner. Als dank voor het vele werk rond alle activiteiten in het kader van het 90-jarig bestaan, maar ook voor de geweldige inzet en steun in de voorgaande jaren. Op zaterdag 9 november vanaf 20:00 uur zijn leden en vrijwilligers daarom van harte welkom in De Swite onder het genot van een hapje en een drankje en de muzikale medewerking van de band 'School's Out'.

Aan het begin van de avond worden de jubilarissen van dit jaar gehuldigd voor hun jarenlange steun aan de vereniging. Daarna is er de hele avond gelegenheid herinneringen op te halen door middel van de fototentoonstelling '90 jaar St Switbertus'. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. U kunt zich aan melden voor de feestavond met een bevestigingsmailtje aan info@st-switbertus.nl of bellen naar 06-3002 2332 of 06-3007 2801 of 06-1005 5935.