Zondagmiddag komt Sinterklaas weer naar Lichtenvoorde. Foto: Jorieke Philippi
Zondagmiddag komt Sinterklaas weer naar Lichtenvoorde. Foto: Jorieke Philippi Foto: Jorieke Philippi

Keistad maakt zich klaar voor de komst van Sinterklaas

LICHTENVOORDE - Winkeliers zijn al druk in de weer om de etalages mooi aan te kleden en de Antoniushove heeft de logeerkamer in orde gemaakt. Alles in Lichtenvoorde wordt in gereedheid gebracht voor de komst van Sinterklaas. Zondagmiddag 17 november om 14.00 uur is het zover; de Goedheiligman komt met zijn pieten naar de Keistad.

Het wordt weer een knotsgekke middag vol verrassingen. De Sint zou het fijn vinden om alle kinderen samen met hun ouders, opa's en oma's langs de route te kunnen begroeten. De optocht begint om 14.00 uur en komt rond 14.45 uur aan op de Markt. Samen met Motivdance gaan de kinderen voor Sinterklaas dansen. Wil je de dans oefenen? De video van de dance kun je vinden op www.motivdance.nl.

Route
De route die Sint en de pieten afleggen, begint in de Dijkstraat en loopt daarna via de Rentenierstraat, Hagenstraat, Esstraat, Varsseveldseweg, Patronaatstraat, Broekboomstraat en Rapenburgsestraat naar het eindpunt op de Markt. Als Sinterklaas voorbijgekomen is, kun je alvast naar de Markt lopen voor de officiƫle ontvangst.

De slaapkamer van de Sint
Sinterklaas blijft tot 6 december bij de Antoniushove logeren. Daar wacht hem een heerlijk bed in een feestelijk ingerichte kamer wacht zodat hij zich gauw thuis voelt. Iedereen is welkom om de Sint te komen bezoeken. Hoewel Sinterklaas de komende tijd ontzettend druk is en daardoor niet altijd aanwezig is, staat de deur van zijn logeerkamer ook nu weer open om even te komen kijken. De Sint is dol op tekeningen of andere plakwerkjes, dus kinderen die op bezoek komen: versier de kamer gerust!

Kom langs!
Iedereen is van harte welkom om de slaapkamer van Sinterklaas in Antoniushove te bezoeken. Vanaf 20 november tot 6 december tussen 09.30 en 17.00 uur staat de deur van de logeerkamer open. Om iedereen de gelegenheid te geven te komen kijken, wordt groepen gevraagd van tevoren een afspraak te maken via de receptie van Careaz Antoniushove via 0544-372 064.