Stijgende belangstelling voor kruisjassen bij Beneman

VRAGENDER - Het kruisjasseizoen van Beneman is op maandag 4 november verder gegaan met een mooi deelnemersveld. Met voor de tweede maal een deelnemersaantal van 72 is de belangstelling voor het kruisjassen zeer goed te noemen.

Na drie boompjes kaarten kon de ranglijst opgemaakt worden. Op de laatste plaats eindigden Gerianne Schilderink en Corine Walvoort met een score van 2949 punten, kan gebeuren natuurlijk. Derde werd het paar Tonie Klein Gunnewiek en Vincent Hulshof (4356 pnt) en tweede de heren Bram te Molden en Peter Huisman (4416 punten). Met 4557 punten werd het paar Laurens Meekes en Joop Spijkers eerste deze avond. Door deze overwinning gaan ze na twee avonden ook aan kop in de tussenstand.
Maandag 25 november wordt ronde drie van het kruisjasseizoen gespeeld. Om acht uur wordt er weer gestart bij Beneman in Vragender. Rond kwart over elf worden de prijzen verdeeld en kan men weer tevreden huiswaarts keren. Meedoen doe je voor de gezelligheid dus paren die niet voor alle acht avonden gaan zijn van harte welkom om eens te komen kijken.

Het Vragenders kruisjaskampioenschap op maandagavond 30 december staat uiteraard al bij vele (oud-)inwoners van Vragender in de agenda.