Colorful. Foto: PR
Colorful. Foto: PR Foto: Picasa

Instuif met zanggroep Colorful

LICHTENVOORDE - De maandelijkse Instuif in woonzorgcentrum Antoniushove in Lichtenvoorde wordt zondag 1 december gehouden. Op deze zondag maakt de vijfkoppige dameszanggroep 'Colorful' uit Groenlo haar opwachting. Aanvang van het concert is om 14.30 uur. De entreeprijs bedraagt 5 euro.

Eind 2009 is Colorful gestart, een kleine zanggroep uit Groenlo. In de loop van de jaren hebben zij een leuk en uitgebreid repertoire opgebouwd. Ze zingen een kleurrijk, aantrekkelijk en makkelijk in het gehoor liggend repertoire, waaronder meezingers en luistermuziek in het Nederlands, Engels en Duits.

Afscheid Fien Vos
Gedurende een lange reeks van jaren heeft Fien Vos als koffiedame haar bijdrage aan de Instuif geleverd. Talloze dienbladen met koffie en andere consumpties heeft zij op zondagmiddag geserveerd. Op 1 december nemen Careaz en de Instuifcommissie op passende wijze afscheid van Fien.

Afscheid van

Fien Vos op

1 december

Jubileuminstuif
Op zondag 19 januari viert de Instuif haar 25-jarig bestaan. Op de eerste zondag van januari is er dus geen instuif. Tijdens de jubileuminstuif, op 19 januari, treedt de bekende Aaltense countryzangeres Sandra Vanreys op. Bezoekers van de Instuif van 1 december worden in de gelegenheid gesteld om voor deze feestelijke jubileuminstuif kaarten (deze kosten 5 euro) te kopen. Vanaf 2 december zijn toegangskaarten te koop aan de receptiebalie van Antoniushove.

Zie ook de rubriek 'Keitjes' in deze krant.


Facebook: Zanggroep Colorful