De Rainbowband tijdens een optreden in de kerk. Foto: Jos Betting/archief Achterhoek Nieuws
De Rainbowband tijdens een optreden in de kerk. Foto: Jos Betting/archief Achterhoek Nieuws Foto:

Goededoelenmarkt bij Let It Snow

LICHTENVOORDE - De feestmaand begint met het sinterklaasfeest en geheel volgens traditie volgt er die zondag daarop het winterfestijn Let It Snow. Vaste deelnemer aan Let It Snow is de Bonifatiuskerk waar een goededoelenmarkt plaatsvindt.

Pastor Den Hartog reikt achter de kerk kaarsjes uit met de uitnodiging die in de kerk aan te komen steken. In de kerk is een kinderhoek waar de jonge bezoekertjes zelf cupcakes en wenskaarten mogen versieren. De wenskaarten kunnen daarna in de wensboom opgehangen worden. In de kerk zijn tevens stands van de SOL, Amnesty International, Licht en VIT. Zij verkopen kerstkaarten en andere spulletjes en informeren de bezoekers graag over hun werk. Net als vorig jaar is er een interessante tentoonstelling door de Vereniging voor Oudheidkunde Lichtenvoorde te zien, kan de toren bezichtigd worden en zijn er feestelijke optredens van de Rainbowband (om 13.30 en 14.30 uur).

In de straten van Lichtenvoorde is de wintermarkt. Deze begint bij de kerk en vervolgt zijn weg naar het centrum. Onderweg kunnen de bezoekers genieten van lekkernijen, live muziek en een behaaglijk vuurtje. Let it Snow Winterfestijn vindt plaats op zondag 8 december van 12.00 tot 17.00 uur.