LZV Kuypers Hair&Wellness verspeelt dure punten!

Afgelopen vrijdag moest LZV Kuypers Hair&Wellness aantreden tegen angstgegner ZVV Eindhoven welke vorig jaar degradeerde uit de Eredivisie. Tijdens deze wedstrijd werd maar liefst 3 maal een voorsprong van twee goals teniet gedaan door de jeugdige fanatieke spelers van Eindhoven. Tijdens de laatste voorsprong van 4-6 in het voordeel van LZV in de laatste 5 minuten wist de tegenstander nog op winst te komen in de één na laatste minuut 7-6, maar de jongens van LZV zette nog een maal goed aan in de laatste minuut en dat leverde nog 3 kansen op waarvan er nog eentje van werd benut! Eindstand 7-7 in een echt leuke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. Maar als de spelers met een beetje meer overleg en verstand hadden gespeeld hadden ze gemakkelijk de drie punten mee naar huis kunnen en moeten nemen! De goals werden gemaakt door Mees Siers (2) Joey Jejajan (2) en Dylan de Bruin (3). Volgende week speelt LZV uit in Wijchen tegen Madereros.