Dames 1 HV Erix verzuimt punten in eigen huis te houden

Op zaterdag 23 november hadden de dames van Erix 1 een thuiswedstrijd tegen Sani4all/Artemis '15 uit Doetinchem. Na de overwinning van een week eerder zou dit ook een wedstrijd zijn die ze zouden kunnen winnen. De eerste helft ging redelijk gelijk op, er werden mooie aanvallen gespeeld, maar toch nam Artemis het voortouw. Van beide kanten was er enige moeite om tot scoren te komen, ruststand 5-8 in het voordeel van Artemis.

In de rust werd duidelijk dat er meer voor balzekerheid gegaan moest worden. Dit lukte in het begin van de 2e helft en zorgde voor een paar mooie afstandsschoten waardoor de dames van Erix zich weer herpakten en de wedstrijd gelijk opging. Het was dus zeker nog niet verloren. Echter lukte het niet om dit vol te houden voor de rest van de 2e helft. De Erix-dames hebben er wel hard voor gewerkt waarbij Linda Domhof ook haar steentje heeft bijgedragen door 2 penalty's raak te schieten (i.v.m. een blessure verder niet kunnen spelen). Dit was helaas niet genoeg en Erix heeft verloren met 13-19.

Aanstaande zaterdag staat er weer een uitwedstrijd op het programma tegen UGHV om 20.30 uur in Ulft. Dit team staat één plaats boven Erix. De dames zullen er dan weer vol voor gaan om de 2 punten binnen te halen.