Afbeelding
Foto:

Spannende week voor judoka's Nippon Judo Achterhoek

Afgelopen week stond bij Nippon Judo Achterhoek de lessen in het teken van examens. De judoka's uit Lichtenvoorde en omgeving deden in de Hamalandhal in Lichtenvoorde examens voor een volgende slip of band. Een spannende maar ook leuke ervaring voor de judoka's waarbij de ouders, broertjes en zusjes en zelfs opa's en oma's mee mochten kijken naar wat de judoka's de afgelopen periode geleerd hebben. Hoe hoger de kleur judoband, des te moeilijker de judotechnieken worden. Om naar een volgende band toe te werken gaan de judoka's op voor een slip.

Met succes werden alle examens afgesloten en werd er door een trotse juf Antoinette Hennink de diploma's, banden en slippen uitgereikt onder luid applaus van de toeschouwers. Alle judoka's van harte gefeliciteerd met het behalen van de volgende slip of band!

Lijkt het je nu ook leuk om een keer mee te komen judoën? Nippon Judo Achterhoek geeft 5 dagen per week op 9 verschillende locatie les, kijk op www.nipponjudo.nl voor meer informatie. Iedereen die wil weten of judo iets is voor hem/haar kan 2 gratis proeflessen volgen.