Sandra Vanreys treedt op tijdens het 25-jarig jubileum van de Instuif bij de Antoniushove. Foto: PR Sandra Vanreys
Sandra Vanreys treedt op tijdens het 25-jarig jubileum van de Instuif bij de Antoniushove. Foto: PR Sandra Vanreys Foto: Ronny ELSCHOT

Zangeres Sandra Vanreijs op jubileuminstuif

LICHTENVOORDE - Op zondag 19 januari viert de Instuif haar 25-jarig jubileum in het Grand Café van woonzorgcentrum Antoniushove te Lichtenvoorde. De bekende zangers Sandra Vanreys treedt die middag op. Het concert begint om 14.30 uur en de entree bedraagt 5 euro.

In oktober 1994 hadden Jan van Beers, Harrie Weenink en Ad van Schaijk op verzoek van directeur Wim Hofacker een gesprek over de vraag van Wim of het haalbaar zou zijn om op zondagmiddag muzikaal vertier te verzorgen voor de bewoners van Antoniushove. De allereerste instuif op 5 februari 1995 was er het resultaat van. Nu 250 instuiven later wordt dit jubileum feestelijk gevierd.

Countryzangeres Sandra Vanreys
Sandra draagt met name het country-genre een warm hart toe. Inmiddels is zij door het Nederlands countrypubliek, achtmaal uitgeroepen tot Nederlands beste countryzangeres. Tevens is Sandra betiteld tot millennium countryzangeres van Nederland. In Amerika schitterde Sandra voor 42 miljoen kijkers in de live uitgezonden tv-show 'Nashville Now' en verzorgde zij optredens in binnen- en buitenland. Van country-zangeres groeide Sandra uit tot een allround zangeres in diverse muziekstijlen. Ze behaalde een platensucces met de cd-single's 'Let us try' (Tipparade tip 10) en 'Ev'rybody is Rocking'. Diverse tv-programma's onder andere de Vijf uur-show, Peter Jan Rens, Late Night en Veronica Call TV bezorgden haar landelijke gezichtsbekendheid. Sinds een aantal jaren is Sandra een succesvolle zangcoach. Eén van haar leerlingen (Laura van Kaam) is 2013 de winnares van het tv-programma The voice kids geworden. Mitch Lodewick werd in april 2017 derde in de finale van IDOLS.

Toegangskaarten
In het Grand Café mogen vanwege de (brand)veiligheid maximaal 120 zitplaatsen gerealiseerd worden. Dat is de reden dat er bij deze Instuif uitsluitend toegang mogelijk is met een kaart. Kaarten zijn te koop aan de balie van de receptie in Antoniushove. Hiervoor geldt: op is op! (Zie ook de rubriek 'Keitjes').