KSV uit beker door AZSV

VRAGENDER - KSV Voetbal uit Vragender is uitgeschakeld in het bekertoernooi. Woensdagavond 11 december werd er met 0-5 verloren van zaterdaghoofdklasser AZSV.

Vierdeklasser KSV begon met een fitte selectie aan het duel tegen AZSV. Het eerste half uur van de wedstrijd wist KSV het de Aaltenaren best lastig te maken. De eerste redelijke kans van de wedstrijd was aan KSV-zijde, maar deze bal ging naast het doel. Na een klein half uur was daar de openingstreffer van de wedstrijd. AZSV kwam op een 0-1 voorsprong door een knap ingeschoten bal. Hierna volgden in een tijdsbestek van vijf minuten drie grote kansen voor AZSV om de voorsprong uit te breiden, maar alle ballen gingen over de goal van keeper Wesley Keegstra. Na 45 minuten floot de scheidsrechter voor de rust. KSV ging met een achterstand van 0-1 naar de thee.

Na rust bleef Stan Gunnewick achter in de kleedkamer. Rick Tanck kwam voor hem in de plaats en stond aan de aftrap van de tweede helft. Na een goed uur voetballen verdubbelde AZSV de voorsprong. Vanaf de achterlijn werd de bal boven in het dak van de goal geschoten: 0-2. De minuten daarna bleef AZSV zoeken naar uitbreiding van de score, maar de jongens uit Aalten hadden het met vlagen zichtbaar lastig tegen de manschappen uit Vragender. Ballen werden geblokt door de verdediging, of uit de goal gehouden door de sterk keepende Wesley Keegstra.

Na zeventig minuten bracht KSV haar tweede wissel. Erwin van de Wolfshaar werd uit het veld gehaald en Tim Lageschaar kwam binnen de lijnen. Even later werd gewisseld. Daarvoor mocht Wout Oonk plaatsmaken. Veel kon men ook niet meer doen, toen 10 minuten voor tijd de bal op de stip ging en AZSV de voorsprong uit kon breiden. Dat deed men; 0-3. In de laatste minuten maakte AZSV er zelfs nog 0-4 en 0-5 van. Uiteindelijk stond er een eindstand van 0-5 op het scorebord

KSV ligt uit het bekertoernooi, maar hoeft zich zeker niet te schamen voor het optreden tegen. Komende zondag speelt KSV haar voorlaatste competitieduel van 2019. Om 14.00 uur wordt er thuis op Sportpark 'de Bult' afgetrapt tegen de andere club uit Aalten; AD'69.