Eastwave brengt zijn eerste soundcloud plugg-party met onder andere rapper Gato (Sem Daniël). Foto: PR
Eastwave brengt zijn eerste soundcloud plugg-party met onder andere rapper Gato (Sem Daniël). Foto: PR Foto:

Eastwave organiseert eerste jongerenevenement bij Den Diek

OOST GELRE - Rappers, DJ's, liveacts, street art-artiesten maar vooral heel veel hiphop. Zaterdagavond 21 december tot 01.00 uur knallen de decibellen de zaal in bij poppodium Den Diek in Lichtenvoorde. Het collectief Eastwave bestaande uit rappers, zangers, producers, sound engineers, clipmakers, grafische artiesten en street art-artiesten organiseert deze avond haar eerste evenement voor en door jongeren; een exclusieve soundcloud plugg party. De avond start om 20.00 uur, de toegang is gratis en bezoekers van alle leeftijden zijn welkom.

Live acts zijn er van Gato, Peso x Cinco en Razxr Blade en de DJ's Yllow, Wave en Tamale 300 zorgen voor de muzikale ondersteuning. Eastwave is een collectief van creatieve jongeren uit Oost-Nederland (Achterhoek, Twente en de regio Arnhem-Nijmegen) die samenwerken om elkaar te ondersteunen en om hiphop te brengen binnen hun gebied. Daarnaast wil het collectief ervoor zorgen dat er voor jongeren meer te doen is op dit gebied.

Sociaal cultureel centrum Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. Entree en parkeren aan de achterzijde van de Hamalandhal (Van der Meer de Walcherenstraat).