Lot & Senna
Lot & Senna Foto:

Eerste wedstrijd 4de divisie

Op zaterdag 8 december turnden Lot Eekelder, Senna Krabbenborg, Mirte Krabbenborg en Suus van de Wagen hun eerste voorronde wedstrijd in de 4e divisie.

Als eerste was het de beurt aan Lot en Senna. De meiden begonnen op sprong, hier hebben ze 2 goede sprongen laten zien. Vervolgens mochten de meiden op de brug een oefening laten zien. Op de balk hebben beide meiden het goed gedaan op het spannende toestel. Beide hebben ze de koprol op de balk gedaan en daar mogen ze trots op zijn. Als laatste toestel was vloer. Hier hebben ze voor het eerst een oefening op muziek gedraaid. De uitslag is als volgt: Senna is 10e geworden en Lot is 17e geworden.

Daarna was het de beurt aan Mirte en Suus. Deze meiden begonnen op het spannendste onderdeel de balk. Mirte heeft een goede oefening laten zien en Suus heeft ondanks dat ze de radslag eng vond toch gedaan. Op vloer hebben ze beide een goede oefening laten zien op muziek. Op naar sprong, ook hier hebben ze goed gesprongen. Mirte had het 1e cijfer op sprong en Suus het 3e cijfer. Het laatste onderdeel was de brug, hier hebben beide meiden een oefening met salto af laten zien. De uitslag is als volgt: Mirte is 4e geworden en Suus is 23e geworden.

Gefeliciteerd meiden en op naar de tweede voorronde!

Suus & Mirte