Vlnr. Vera en Lisa Wellink en presentatrice Geraldine Kemper. Foto: Jos Oostendorp
Vlnr. Vera en Lisa Wellink en presentatrice Geraldine Kemper. Foto: Jos Oostendorp Foto:

ZusLive door naar The Battles

GROENLO - Nu mogen ze eindelijk hun geheim delen: ze doen mee met The Voice Family. Ze is ZusLive. Een duo bestaande uit de zangeres/toetseniste Lisa (26) en zangeres/gitariste Vera (24) Wellink. De zussen komen uit Groenlo, Lisa woont daar nog altijd, Vera woont tegenwoordig in Doetinchem.

'Met

verjaardagen

pakten we al

snel de gitaar

erbij om

samen

wat nummers

te spelen'

Donderdagavond 19 december om 17.00 uur kwam de vierde aflevering online. Lisa (naast haar muzikale activiteiten ook grafisch vormgever bij Achterhoek Nieuws): "We zijn nu al super enthousiast en blij dat we ons hebben opgegeven; om ZusLive via dit platform te laten zien en horen. Met als einddoel een optreden in de liveshows van The Voice of Holland. En we zijn nu dus door naar The Battles." Ze doet direct een oproep: "Om onze auditie te kunnen zien en ons verder in de gaten te houden kan je The Voice of Holland app downloaden via de Playstore en Appstore."

De zussen Lisa en Vera zijn van jongs af aan al actief en creatief bezig met muziek maken. Hierin zijn ze beiden hun eigen kant op gegaan: Vera is afgestudeerd als ondernemend artiest theater; Lisa is actief in de coverband Curls on Fire als toetseniste en zangeres. "Met verjaardagen pakten we al snel de gitaar erbij om samen wat nummers te spelen. Dat heeft er toe geleid om samen een akoestisch duo te vormen", vertelt Lisa. "Met onze muzikale achtergronden, ervaring en verbonden als zussen is voor ons het plaatje compleet. Na een jaar veel te hebben opgetreden wilden we ons meer gaan focussen op het online werk. The Voice Family kwam op ons pad en is de perfecte gelegenheid om ons te laten zien. We hebben deze kans dan ook met beide handen aangegrepen. Hoe te presenteren en te performen voor een camera is nieuw voor ons en een erg leuke uitdaging."

Binnenkort komt de aflevering online en op de Voice of Holland-app. Vanaf dan kan er dus op ZusLive gestemd worden. Lisa: "We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen de app downloaden en op ons gaan stemmen zodat we de finale kunnen halen met als einddoel: een optreden op het Voice-podium, voorafgaand aan de finale van The voice of Holland."


www.zuslive.nl

Facebook: ZusLive

Instagram: @ZusLive