Alpha-cursus bij boekwinkel LICHT

LICHTENVOORDE - Bij boekwinkel LICHT start op donderdag 23 januari met een nieuwe Alpha-cursus. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de Dijkstraat 13 in Lichtenvoorde. Aan de tiendelige cursus zijn geen kosten verbonden.

Wat is Alpha?
Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof of wil je Jezus écht leren kennen? Dan is Alpha iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Op Alpha denken we samen na over inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis! Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd om 18.30 uur. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

We komen op circa tien donderdagavonden bij elkaar en een Alpha-dag of Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal, waaronder:
• Is er meer?
• Wie is Jezus?
• Bidden: waarom en hoe?
• De Bijbel lezen: waarom en hoe?
• Hoe zit het met de kerk?

Welkom!
Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Je bent van harte welkom op 23 januari om 18.15 uur bij boekwinkel LICHT, Dijkstraat 13 te Lichtenvoorde. Kijk voor meer info op www.lichtindeachterhoek.nl of www.alpha-cursus.nl