De Schoapenscheerders verzorgen op 16 februari een borrelconcert. Foto: Nora Baks
De Schoapenscheerders verzorgen op 16 februari een borrelconcert. Foto: Nora Baks Foto: Nora Baks

Gastoptreden goochelaar Tom Krooshof bij Schoapenscheerders

LICHTENVOORDE - Tijdens het borrelconcert van de Schoapenscheerders op zondag 16 februari staat er dit jaar een bijzondere gast op het programma. De jonge Tom Krooshof uit Eibergen die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt, verzorgt in de pauze een onvergetelijke goochelact. Het borrelconcert vindt plaats bij Café Hogenkamp aan de Aaltenseweg 31. De zaal is open vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis. In de pauze is er een verloting ter dekking van de kosten.

De Schoapenscheerders verzorgen deze middag een concert met originele Egerländer muziek. Een concert om te luisteren, te beleven en te genieten met de bedoeling om u als toehoorder te raken. Op het programma staan walsen, polka's en marsen.

Een concert

om te

luisteren,

te beleven en

vooral te

genieten

Bekende titels als 'Rosen im Wind' en 'Bis bald auf Wiederseh'n' maar ook prachtige nieuwe nummers als 'Wenn der Wein blüht ist es schön an der Donau', 'Böhmische Liebe', 'Mondschein an der Eger' (alle 3 met zang) en de 'Bauernmarsch' worden ten gehore gebracht.

Voor de pauze-act heeft het bestuur de inmiddels bekende goochelaar Tom Krooshof weten te strikken. Na meerdere jaren ervaring met verschillende soorten optredens en groepen weet hij zijn act aan te passen aan elke gelegenheid. Elk optreden ziet Tom als een nieuwe uitdaging en als het publiek met een lach op het gezicht naar huis gaat, is zijn optreden geslaagd. Bezoekers van het borrelconcert wacht dan ook een middag die ze niet snel zullen vergeten.


Facebook: blaaskapellichtenvoorde