Mirte Krabbenborg
Mirte Krabbenborg Foto:

2de plaatsingswedstrijd 4de divisie

Op zaterdag 1 februari turnden Lot Eekelder, Senna Krabbenborg en Mirte Krabbenborg hun tweede voorronde wedstrijd in de 4e divisie.

Als eerste was het de beurt aan Lot en Senna. De meiden hebben als eerste een oefening op de brug laten zien. Vervolgens mochten de meiden naar de balk heen. Dit blijft een spannend onderdeel en helaas zijn beide meiden met de koprol van de balk gevallen. Op vloer hebben de meiden weer een mooie oefening op muziek laten zien. Als laatste hebben ze op sprong ook 2 goede sprongen laten zien. Uiteindelijk is Lot 13e geworden en is Senna 15e geworden.

Daarna was het de beurt aan Mirte, helaas kon Suus niet deelnemen aan deze wedstrijd. Mirte begon op de vloer, hier heeft ze een goede strakke oefening laten zien op muziek. Bij sprong heeft ze een mooie salto gesprongen en een overslag over de kast. De jury vond het zo goed dat ze zelfs het 1e cijfer op sprong heeft gekregen. Bij brug heeft ze het ook goed gedaan en is de oefening ook met het hoogste cijfer van de wedstrijd beloond. Het laatste toestel balk blijft altijd lastig, tijdens de oefening waren de zenuwen aanwezig. Uiteindelijk is Mirte 3e geworden.
Meiden gefeliciteerd!