Abba Fever. Foto: PR
Abba Fever. Foto: PR Foto:

Hemelvaartfeesten Ulft:
twee volle festivaldagen

ULFT - Met het afscheid van Festivaart vorig jaar bestaan de Hemelvaartfeesten dit jaar uit twee festivaldagen.Op donderdag 21 mei is Coverland presents: Legends Liv: het vertrouwde en meest gezellige outdoor tributefestival van Nederland in Ulft, in samenwerking met de grootste tribute tour die Nederland kent: Legends Live. Op zaterdag 23 mei kunnen bezoekers op het DRU Park in Ulft uit hun dak gaan tijdens Qmusic The Party FOUT XXL. De Hemelvaartfeesten zijn een directe ode aan de Achterhoek en de befaamde gemoedelijkheid; een warm bad voor alle bezoekers. Op donderdag 30 januari is de kaartverkoop gestart met een beperkt aantal, zeer voordelige, Early Bird kaarten. Daarna gaat de reguliere kaartverkoop van start.

Het oude vertrouwde Coverland bundelt dit jaar haar krachten met de mega tribute tour Legends Live, die gedurende 2019 en 2020 álle Nederlandse provincies aandoet. Samen presenteren zij op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, de beste internationale tribute bands op maar liefst drie verschillende podia. Met de aankondiging van de eerste reeks namen is het nu al een line-up om van te smullen. Zo komen er onder andere tributebands van ABBA, Bon Jovi, Iron Maiden, The Rolling Stones, CCR, Green Day, Michael Jackson en Status Quo naar het DRU Park in Ulft. In een later stadium worden hier nog zeven acts aan toegevoegd. Dit event is toegankelijk voor alle leeftijden.

Qmusic The Party FOUT XXL
Het mega populaire evenement is bij iedere editie volledig uitverkocht. Een giga grote Foute Party is er op zaterdag 23 mei tijdens de Hemelvaartfeesten in Ulft. Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen. Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland! Op drie verschillende podia geven de allerfoutste artiesten verschillende optredens. Dit, in combinatie met duizenden FOUT geklede festivalbezoekers maakt de Foute Party het allerleukste feest van Nederland! Dit is een 18+ evenement.

Ticketverkoop via de website.


hemelvaartfeesten.nl