Afbeelding
Foto:

Goud voor Maaike, Fabiënne en Myon

Zondag 9 Februari jl hebben de meiden van Spirit'90 hun 2e Acrowedstrijd gehad.

Voor Senna en Isa begon de dag al heel vroeg, zij moesten om 08.00u in Hattem zijn. Hun oefening verliep heel strak. Helaas kostte 1 foutje hun erg veel punten.
In wedstrijd 2 waren Noor en Fenne aan de beurt. Aan de uitstraling van de meiden kon het niet liggen want ze hadden een prachtig nieuw pakje. Ook hun oefening verliep heel goed.

Aan het eind van de middag mochten de E-senior meiden hun oefening laten zien. Digna en Eline mochten als eerste en lieten zien dat ze extra goed hadden geoefend zodat ze de oefening nog beter neer konden zetten. Voor Lynn en Doris was het de eerste wedstrijd i.v.m. een blessure.
Hun oefening ging super en de meiden kwamen ook erg enthousiast en blij van de vloer af. Maaike, Fabiƫnne en Myon lieten ook weer een geweldige oefening zien op de muziek van Harry Potter. De jury beloonde hun oefening met een 1e prijs!

Puck, Laura en Nena waren als laatste. Deze 3 meiden lieten zien dat ze erg goed geoefend hadden en er werden geen fouten gemaakt. Alleen hun cijfer hadden we hoger verwacht!

Het was weer een goede wedstrijddag. Top gedaan meiden!!!