Grote uit-overwinning LZV Kuypers Hair&Wellness & topper in aantocht

Afgelopen vrijdag hadden de zaalvoetballers van LZV Kuypers Hair&Wellness de verste uitwedstrijd van dit seizoen op de agenda staan namelijk 180 km in het verre Rucphen, dat tegen Belgiƫ aangrenst. Veel topploegen hebben het altijd zeer moeilijk tegen deze degradatie kandidaat en dat was in het eerste kwart van de wedstrijd nu ook zo. Eerst nam LZV een voorsprong van 0-2 , het werd 1-2 , 1-3 en 2-3 , 2-4 en 3-4. Daarna zette LZV Kuypers nogmaals goed aan door voor de rust snel op 3-7 te komen. Maar toen LZV snel de 3-8 maakte na de pauze was de ban gebroken en konden de spelers de wedstrijd bekwaam afmaken met een monsterscore van 3-15. De goals kwamen van Dylan de Bruin (5) Mees Siers( 2) Yordi Orriƫns (2) Kabir Sabotic (2) en Joey Jejanan , Janik en Ino Wolters elk een.

Vrijdag a.s. speelt LZV Kuypers Hair&wellness tegen koploper BE'79 uit Tilburg.
Deze ploeg is ongeslagen en staat ook nog in de halve finale van de KNVB beker. De uitwedstrijd eerder dit seizoen werd maar nipt en onverdiend verloren met 5-4. LZV Kuypers Hair &Wellness wil thuis graag tegen de Tilburgers stunten om de play-offs te kunnen en willen halen.

De ploeg uit Tilburg heeft in de Hamalandhal nog nooit gewonnen. Hopelijk kan LZV deze traditie voortzetten om zo via de play-offs alsnog aanspraak te mogen maken promotie naar de Eredivisie. De wedstrijd begint vrijdag 14 februari om 21.00 uur