Tim Tenten van Kei-Fit (links) en Frans Bouwhuis (LTC De Kei) hopen op veel aanmeldingen voor het schooltennistoernooi 2020. Foto: Tim Tenten
Tim Tenten van Kei-Fit (links) en Frans Bouwhuis (LTC De Kei) hopen op veel aanmeldingen voor het schooltennistoernooi 2020. Foto: Tim Tenten Foto: Tim Tenten

Geef je op voor het schooltennistoernooi 2020

LICHTENVOORDE – Het schooltennistoernooi 2020 gaat van start. Dit tennisevenement georganiseerd door Kei-Fit en de tennisverenigingen uit Harreveld, Lievelde, Zieuwent en natuurlijk Lichtenvoorde vindt plaats op woensdag 25 maart en 1 april. Zit jij in groep 6, 7 of 8? Schrijf je dan nu in!

Ieder jaar doen er tientallen basisschoolleerlingen mee aan het schooltennistoernooi. Dit jaar zijn er twee categorieën: voor kinderen die lid zijn van een tennisvereniging en voor kinderen die geen lid zijn van een tennisvereniging. Welke school gaat er dit jaar met de grote wisselbeker vandoor? Om deze wisselbeker te winnen, kijkt de jury naar sportiviteit tijdens wedstrijden en met hoeveel deelnemers jouw school meedoet. Uiteraard zijn er ook individuele prijzen te winnen en ook deze prijzen tellen mee voor de grote wisselbeker.

We spelen met aangepaste tennisballen (rode, oranje en groene ballen). Zo kun je langere rally's spelen, dat maakt het tennissen nog leuker. Heb je zelf een racket, dan mag je dit uiteraard meebrengen maar dat hoeft niet. LTC De Kei zorgt ervoor dat er voldoende tennisrackets en ballen zijn.

Het schooltennistoernooi vindt plaats op het terrein van LTC De Kei aan de Kerkhoflaan 3 in Lichtenvoorde. Wil je meer informatie of direct inschrijven? Mail dan naar schooltennis0544@gmail.com. Vermeld daarbij jouw naam, school, groep, leeftijd en of je lid bent van een tennisvereniging. Opgeven kan tot en met maandag 16 maart.