In 2019 kwam Erben Wennemars naar het Ondernemerscafé. Foto: Koolmees Photography
In 2019 kwam Erben Wennemars naar het Ondernemerscafé. Foto: Koolmees Photography Foto: Koolmees Photography

Redouan Ait Chitt bij Ondernemerscafé PaasPop

Ook in 2020 weer netwerken tijdens Ondernemers-café PaasPop

ZIEUWENT – Netwerken op een festival? Tijdens het ondernemerscafé PaasPop kan het! Na twee succesvolle edities, vindt op zaterdag 11 april opnieuw het Ondernemerscafé plaats. De afgelopen jaren hebben meer dan vierhonderd ondernemers genoten van inspirerende sprekers en op een informele manier kunnen netwerken en verbindingen leggen.

Na inspirerende sprekers als John de Wolff en Erben Wennemars heeft de organisatie ook dit jaar een fantastische spreker weten te strikken. Het motto 'Niks is Onmogelijk' klinkt wellicht bekend in de oren. Redouan Ait Chitt, beter bekend als Redo, geeft deze uitspraak een geheel nieuwe betekenis: met hard werken, doorzettingsvermogen en passie is alles te bereiken. Ondanks zijn fysieke handicap, heeft Redo de belangrijkste dansprijs van 2020 (de Zwaan) gewonnen. Zijn enorme doorzettingsvermogen en gevoel voor humor hebben er voor gezorgd dat hij is waar hij nu is. Redo neemt je mee in zijn levensverhaal. Hij vertelt over vooroordelen, een passie in het leven vinden én hoe je iets negatiefs kunt omdraaien tot een positieve situatie.

Uiteraard mag een spectaculair dansoptreden van deze rasartiest niet ontbreken deze avond. Het programma wordt afgesloten met een optreden van The Scrolling Phones waarna er gelegenheid is de avond gemoedelijk voor te zetten op het PaasPop-terrein.

Het Ondernemerscafé PaasPop vindt plaats op het festivalterrein van PaasPop aan de Rouwhorsterdijk in Zieuwent. Meer info en tickets via de website: www.paaspop-zieuwent.nl/ondernemerscafe.

Redouan Ait Chitt.