HV Erix Dames 1 komt tekort tegen studenten uit Nijmegen

Na een mooi carnaval het vorig weekend stonden de dames van Erix dit weekend weer klaar om te knallen. Dit keer tegen Ha-STU, waarvan ze de vorige wedstrijd gewonnen hadden. Ondanks dat het een studententeam is en er dus zomaar andere tegenstanders kunnen staan dan de vorige keer, wisten de dames dat ze ditmaal weer konden winnen.

Eenmaal begonnen aan de wedstrijd ging het erg gelijk op. Het verschil bleef steeds onder de 3 punten. Het welbekende 'dipje' leek niet aan de orde. Mooie afstandsschoten werden mooie doelpunten wat zorgde voor een tussenstand van 14-13 in het voordeel van Ha-STU.

Echter konden de dames van Erix de aansluiting niet behouden. De 2e helft begon goed, maar al snel verscheen het dipje weer, wat zorgde voor slordige fouten en break-outs tegen. Ook de ballen raakten het net minder goed. Ha-STU maakte hier goed gebruik van en maakte het Erix moeilijk om weer terug te komen. De eindstand: 32-21

De dames maken zich klaar voor a.s. weekend. Ze spelen dan op zaterdagavond om 19.00 uur uit in Doetinchem tegen Sani4all/Artemis en zullen proberen de punten weer mee terug te nemen naar Lichtenvoorde.