Biljarttoernooi Zieuwent/Mariënvelde weer van start

ZIEUWENT - Voor de 37ste keer wordt het libre - biljarttoernooi van Zieuwent/Mariënvelde gespeeld, met als speellocaties clubhuis 't Kevelder te Zieuwent, café Heutinck en café Wieggers te Mariënvelde. In het afgelopen jaar werd er door 95 biljarters deelgenomen aan dit toernooi. Bij een deelname van meer dan 95 biljarters wordt er ook op de vrijdagavond gespeeld met clubhuis 't Kevelder als locatie. Voor dit jaar verwacht de organisatie een deelname te bereiken van minimaal honderd biljarters.

Het toernooi is verdeeld over twee voorrondes. De poules zijn ingedeeld in twee sterktes: 15 tot 50 caramboles en 50 caramboles en meer. Na de twee voorrondes gaan de 32 best geklasseerden door naar de finale rondes. Wordt er in de voorrondes gespeeld met het tien punten-systeem, de finale rondes speelt men met knock-out systeem. Voor het bepalen van de te maken caramboles word met een moyenne tabel gewerkt als voorheen. Voor de acht best presterende biljarters zijn er geldprijzen beschikbaar gesteld waaronder een hoofdprijs van 150 euro.

Inschrijven voor dit toernooi kan men bij Buurt en Clubhuis 't Kevelder, Café Heutinck en Café Wieggers te Mariënvelde, Café Restaurant De Driehoek en Café Hogenkamp te Lichtenvoorde en Café De Barbier Lievelde. Of meldt u aan via kevelder@hotmail.com (0544-352 385) of w.eekelder@upcmail.nl (0623 067 335 of 0544-351 664). inschrijven kan tot en met vrijdag 20 maart. Zie ook de keitjes.