De wagenbouwers van corsogroep Harbers-Paul sparen voor een nieuwe bouwlocatie.
De wagenbouwers van corsogroep Harbers-Paul sparen voor een nieuwe bouwlocatie. PR Corsogroep Harbers-Paul

Wandel met Harbers-Paul het voorjaar in

LICHTENVOORDE - Op zondag 22 maart organiseert corsowagengroep Harbers-Paul zijn tweede voorjaarswandeling. De wandeltocht gaat over landwegen, langs beken en over kerkepaden. Er is keuze uit een route van 6 of 12 kilometer.

De start is tussen 10.00 en 12.00 uur. Vertrek is vanaf de huidige bouwlocatie: Op 't Zand 2 in Lichtenvoorde. De kosten van de wandeltocht zijn vijf euro per persoon. De route van 12 kilometer heeft een pauzeplek waar u een kop koffie of thee met een broodje kunt nuttigen. Na afloop biedt de corsogroep u een kop vers gemaakte soep aan en als beloning voor het lopen kunt u uzelf trakteren op een bos tulpen.

Corsogroep Harbers- Paul is op zoek naar een nieuwe locatie voor het bouwen van de corsowagen. Na heel veel jaren gastvrij te zijn ontvangen door de WOPA, op de huidige plek, is de groep in overleg met de gemeente en Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde op zoek naar een andere bouwlocatie. Uiteraard is hiervoor veel tijd, aandacht en geld nodig. Alle suggesties zijn welkom, zodat Harbers-Paul op zijn toekomstig nieuwe locatie jarenlang corsowagens mag bouwen, maar ook voor u wandeltochten mag organiseren en Lichtenvoorde kleur geven. De bouwers van Harbers-Paul hopen op een mooie dag en grote opkomst en wensen u als wandelaar veel wandelplezier. Wandelt u zondag 22 maart mee?