HMC '17 wint met 0-3 overtuigend uit bij Etten

HARREVELD/MARIËNVELDE - Op een regenachtige zondagmiddag in Etten ging om 14.00 uur de wedstrijd HMC '17 tegen Etten van start. Voor HMC '17 een belangrijke wedstrijd want bij winst doet de ploeg nog mee om de tweede periode.

Het spel ging in het begin wel redelijk gelijk op. Na een mooie goal van Davey Wopereis, die de bal met een keihard afstandsschot erin schoot, kreeg HMC meer kansen. Pascal Klein Holkenborg schoot kort na de eerste goal ook de bal in het net na een goed schot laag in de hoek. De ruststand is 0-2.

Na rust kwam Etten er totaal niet meer door en was het met name HMC '17 die de kansen kreeg. Gelijk na rust raakte HMC '17 de paal en kon de keeper van Etten de bal nog net voor de lijn pakken. De 0-3 werd ook nog gemaakt en het was Niek ten Have die hem erin schoot na een hele mooi bal van Jeroen Kampshof nam Niek de bal aan en schoot hem langs de keeper in het net. HMC kreeg nog genoeg kansen om de 0-4 te maken, zo kreeg Jeroen Kampshof twee keer een goede kans om de bal er in te koppen, maar hij slaagde er niet. De wedstrijd eindigde in een 0-3 stand.

Door deze overwinning maakt HMC '17 nog een goede kans op de tweede periode. Ze spelen de laatste wedstrijd van de tweede periode nog tegen AD '69. Die wedstrijd werd vorige week afgelast en zal worden ingehaald op zondag 3 mei.