Voorjaarsconcert in Vragender in teken van filmmuziek

VRAGENDER - Zaterdag 14 maart om 20.00 uur verzorgt Fanfare en Slagwerkgroep Antonius Vragender een muzikale avond in MFA de Bult te Vragender. De avond heeft als thema meegekregen 'Popcorn Concert'. Dit als verwijzing naar de filmmuziek die deze avond ten gehore wordt gebracht door de fanfare. Een aantal filmtitels die aan bod zullen komen zijn James Bond, Harry Potter, Batman en de Pink Panther. Laat u zich verder verrassen door de fanfare die onder leiding staat van Gerd Wensink.

Daarnaast zal de slagwerkgroep voor u optreden onder leiding van Michiel Bütterhof. Het is een kleine maar zeer gedreven groep die u graag wil laten horen wat ze zoal in hun mars hebben. Omdat de groep wat kleiner is geworden is het erg fijn dat er weer een aantal leerlingen in opleiding zijn en zij willen graag laten horen wat ze geleerd hebben. Zij staan onder leiding van Harm Groot Zevert. Simon, Ruben en Cas zullen een stuk drummen uit hun lesboek terwijl Niels en Nick samen met Harm zullen optreden.

Ook de fanfare heeft een aantal leerlingen in opleiding, zij krijgen les van Dyon Jansen. Daphne, Anouk en Benthe zullen deze avond nummers laten horen uit hun lesmethode 'Horen, Lezen en Spelen'. Daarnaast zullen zij samen een trio spelen voor bugel, trompet en hoorn. Het belooft dus een afwisselende muzikale avond te worden en Fanfare en Slagwerkgroep Antonius hoopt veel geïnteresseerden te mogen begroeten. De toegang is gratis.