Deelnemers kunnen bij zwembad Meekenesch gebruik maken van douches en kleedkamers. Foto: Bram Wassink
Deelnemers kunnen bij zwembad Meekenesch gebruik maken van douches en kleedkamers. Foto: Bram Wassink

Voorjaarsrun verplaatst naar zondag voor Pasen

LICHTENVOORDE - Het jaarlijkse loopevenement georganiseerd door Lopersgroep '90, wordt verzet naar de zondag voor Pasen en krijgt mede daarom een andere naam: Steentjes Voorjaarsrun. De eerste editie van deze run is op zondag 5 april en net als de afgelopen jaren is het Eschpark start- en finishpunt voor de mooie routes richting Lievelde. Ook ongewijzigd blijft de uitvalsbasis: zwembad Meekenesch aan de Kerkhoflaan 5.

De routes voor de jeugd (1,1 km en 2,5 kilometer) gaan via de Kerkhoflaan richting Beekdal. Er is rekening gehouden met de verkeersveiligheid en in de routes zijn geen drukke straten opgenomen. De 5 en 10 kilometer routes gaan via de Vlinderbrug over zand- en asfaltwegen richting Lievelde. Ook hier is rekening gehouden met de verkeersveiligheid.

Heb je je niet vooraf ingeschreven? Dan kun je je bij zwembad Meekenesch tot een half uur voor aanvang van de loop inschrijven. Daar kun je ook gebruik maken van kleedruimtes en douches. Er wordt gebruik gemaakt van startnummers met chip. Inschrijven vooraf kan via www.lopersgroep90.nl/paasloop.

Iedereen die op zondag 5 april sportief bezig wil zijn is van harte welkom. Er is genoeg parkeerruimte en voldoende gelegenheid om je aan te laten moedigen door ouders, kinderen, familie en andere supporters. Parkeren kan op de parkeerplaats bij Meekenesch en op de carpoolplaats aan de Richterslaan. Kijk voor meer info op www.lopersgroep90.nl.