LZV Kuypers Hair&Wellness wint een zeer belangrijke uitwedstrijd

Afgelopen vrijdagavond moest LZV Kuypers Hair&Wellness afreizen naar Gorinchem en daar moesten de spelers aantreden tegen een angstgegner nummer één ZVG Cagemax, een tegenstander waar LZV nog nooit van wist te winnen!

Er werd daarom ook vóór deze wedstrijd gekozen voor een echt andere tactiek, namelijk compact en verdedigend. Iets waar de tegenstander niet op verdacht was en zeker niet op gerekend had.

De eerste helft hadden de zaalvoetballers van LZV 5/6 goals moeten maken, maar de Cagemax ging rusten met een 1-0 voorsprong. De tweede helft weer veel kansen voor LZV, die daardoor 2 goals (Yordi Orriëns) maakte en voor een verdiende voorsprong van 2-1 zorgde. Toch kwam Cagemax via een vrije trap alsnog langszij, 2-2. Een uitblinkende Ino Wolters maakte in de voorlaatste minuut terecht de 2-3. En in de laatste minuut maakten Dylan de Bruin en Yordi Orriëns nummer vier en vijf. Eindelijk werd er gewonnen van de nummer twee Cagemax en begint LZV goed aan de laatste periode voor een plaats in de nacompetitie.