Afbeelding

3de plaatsingswedstrijd 4de divisie

Op zaterdag 7 maart turnden Lot Eekelder, Senna Krabbenborg, Mirte Krabbenborg en Suus van de Wagen hun laatste voorronde wedstrijd. Tevens werd na deze wedstrijd bekend gemaakt welke meiden door mochten naar de finale Gelderland.

Als eerste was het de beurt aan Lot en Senna. De meiden begonnen op het spannendste onderdeel balk. Lot is helaas gevallen met de koprol maar heeft verder een goede oefening laten zien. Senna is wel op de balk blijven staan en heeft een nette oefening geturnd. Op vloer hebben de meiden een goede oefening op muziek laten zien. Bij de laatste twee toestellen, sprong en brug, hebben de meiden het ook goed gedaan. Lot is 16e geworden en Senna is 17e geworden. Door de vorige wedstrijden heeft Senna zich geplaatst voor de finale Gelderland.

Daarna was het de beurt aan Mirte en Suus. De meiden begonnen op sprong en hier hebben beiden goed gesprongen. Ook op brug hebben ze het goed gedaan. Bij het spannende onderdeel balk is Suus helaas gevallen. Mirte heeft een goede oefening laten zien, dat zelfs is beloond met het hoogste cijfer van de wedstrijd. Op vloer hebben ze beide een goede oefening laten zien, alleen op het einde maakte Mirte een klein foutje. Mirte is 2e geworden en Suus is 26e geworden. Mirte heeft zich geplaatst voor de finale Gelderland.

Meiden gefeliciteerd!