Dansen, zingen en acteren bij Harlekijn

LICHTENVOORDE - Bibi vindt het erg leuk om deze rol te spelen die qua karakter niet op haar lijkt, omdat ze zelf veel sneller initiatief neemt. Daarnaast schept ze veel plezier in haar solistische stukjes zang.

Chez Renée is gevestigd naast de Mexicaanse bistro Papinacho en beide restaurants bestaan al jaren. Totdat de minister van 'Culinariteit' aankondigt dat slechts één van de restaurants kans maakt op de culinaire subsidie. Door de nieuwe regels ontstaat een kokende strijd. De koks, eigenaresses en bediening doen er alles aan om het recept voor succes te vinden. Wie krijgt uiteindelijk de meeste tevreden gasten en wie moet de koksmuts straks voorgoed opbergen?

Voor Eva Weelink is het haar eerste jaar bij Harlekijn en zij zingt, dans en acteert in het ensemble. Juist de combinatie van die drie disciplines vindt zij erg leuk.

De musical is geschreven en gecomponeerd door MaxMini. Muzikaal leider is Dennis Weelink eveneens woonachtig in Lichtenvoorde en al sinds de start aan Harlekijn verbonden. Naast Dennis bestaat het creatieve team uit regisseur Merel Spikker en choreografe Ellis Wassink. Info en kaartverkoop: www.theaterdestorm.nl/harlekijn.

Meespelen in een musical en tussen de 10 en 18 jaar? Er zijn een paar plekjes vrij voor nieuw talent. Interesse? Mail naar info@wjmtharlekijn.nl.