Multimate heropent als Hubo Groenlo

GROENLO - Bouwmarkt Multimate heropent donderdag 26 maart haar deuren als Hubo Groenlo. In de winkel is ook een Decorette opgenomen. Eigenaar Gerrit Snellenberg is blij met de nieuwe richting die Hubo is ingeslagen. In de vernieuwde bouwmarkt staat 'zorgeloos wonen' centraal. Op woensdag 25 maart is de zaak gesloten, in verband met de ombouw tot Hubo.

Om de bouwmarkt te openen als Hubo, was er een flinke verbouwing nodig. "Voorheen was onze winkel een Multimate, het blauw is verdwenen en het zwart verschenen," aldus Gerrit, die ook in Holten een Hubo bouwmarkt heeft. "De hele winkel is opnieuw ingedeeld, met een nieuw maatwerkplein in het midden. Ook hebben wij een Decorette toegevoegd, met een specialistisch assortiment voor woninginrichting." legt Gerrit Snellenberg uit. "Het deels vernieuwde assortiment sluit aan op de behoefte van de klant: van constructie en bouwmaterialen tot woningverbetering en woningdecoratie."

Hubo helpt
De focus van Hubo ligt op personaliseren, 'Hubo helpt' is de belofte. Gerrit: 'Wij meten, maken en monteren bij klanten aan huis. Steeds meer klanten hebben hier behoefte aan, denk aan het monteren van een kast op maat of het monteren van buitenzonwering. Onze montageservice gaat dagelijks op pad in Groenlo en omgeving."

Decorette
Het assortiment van Decorette sluit goed aan bij Hubo. Gerrit: 'We hebben een nieuwe Decorette medewerkster in dienst genomen die interieuradvies op maat geeft. Dit stijladvies wordt helemaal samengesteld naar persoonlijke wensen. Om de klant optimaal te kunnen adviseren vragen wij om foto's mee te nemen van je woonkamer."

Totaaloplossing voor iedereen
In de vernieuwde Hubo formule draait alles om de totaaloplossing voor iedere klus voor iedere klant. Van beginnende klusser tot een ervaren klusser. Maar ook voor diegene die het niet zelf willen doen. Dit alles is verwerkt in de garantie '9x ontzorgen'.

Openingsacties
Tijdens de openingsdagen van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 maart organiseert Hubo Groenlo vele spectaculaire acties. Klanten ontvangen bovendien drie dagen lang 20% korting op het complete assortiment bij Hubo en Decorette. Hubo en Decorette Groenlo is gevestigd aan de Parallelweg 3.