Feestelijke opening Hubo Groenlo uitgesteld

Geplande acties gaan al wel in

GROENLO - In de afgelopen weken is er met man en macht gewerkt om de voormalige Multimate-winkel om te bouwen naar een mooie moderne Hubo-winkel met een Decorette-afdeling. Eigenaar Gerrit Snellenberg en zijn medewerkers zijn maar wat trots op het resultaat en willen dit graag aan het publiek laten zien. Echter, de huidige situatie rondom de coronacrisis gooit roet in het eten en daarom wordt de officiƫle opening uitgesteld.

"Natuurlijk is het jammer dat we de feestelijke opening uit moeten stellen maar gezien alle maatregelen is het momenteel niet mogelijk en niet gepast om de ombouw van Multimate naar Hubo uitbundig te vieren. Die plannen moeten we tot nader order uitstellen. De acties die we weken geleden al hebben ingekocht, liggen al wel gewoon in de winkel en kunnen we gewoon leveren."

Gerrit en zijn medewerkers willen graag dat iedereen gezond blijft en vragen het publiek daarom om begrip in deze bijzondere situatie. Zij verzoeken de klanten zich naast de richtlijnen zoals die opgesteld zijn door het RIVM, te houden aan de volgende regels:

In verband met de verbouwing is de winkel op woensdag 25 maart gehele dag gesloten. Vanaf donderdag 26 maart is de nieuwe Hubo vooralsnog geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 16.00 uur.