KBO start 'KBO Praotlijn'

KBO start 'KBO Praotlijn'

LICHTENVOORDE - De Krachtige Belangen Organisatie voor 50-plussers heeft een speciaal telefoonnummer geopend in deze vooral voor ouderen moeilijke periode. Op 06-8277 4004 kunnen zowel leden als niet-leden terecht voor een luisterend oor of gewoon een gezellig praatje. De lijn is dagelijks open van 10.00 tot 20.00 uur.

Niet meer naar de inloop op dinsdag- of donderdagmorgen. Geen kaartje leggen, bridgen, koersbal, gym of biljarten. Voorlopig niet meer wandelen met de KBO of lekker op de fiets met je KBO-kennissen. Het Corona COVID-19 virus legt veel mogelijkheden tot gezellige contacten aan banden.

"We kunnen ons voorstellen dat dit een reden is waarom een aantal van onze leden en anderen zich eenzaam en of onzeker gaat voelen. Daarom heeft KBO Lichtenvoorde voor gedurende deze 'corona-periode' een telefoonlijn geopend voor mensen die nu behoefte hebben aan zomaar even een praatje. Inmiddels hebben diverse instanties, denk aan RIVM, Omroep Max, het Rode Kruis en onze eigen KBO-PCOB lijnen geopend waar men terecht kan met allerlei praktische en vooral medische vragen. Kijk hiervoor op www.kbolichtenvoorde.nl. Bovenstaand nummer is echt bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan zomaar even een gezellig contact, die wat praktische informatie willen krijgen betreffende de vereniging, die we misschien kunnen helpen bij het oplossen van een klein probleempje (geen medische problematiek). Kortom.. gewoon een extra service in deze tijd nu we elkaar zo hard nodig hebben. En…"A'j plat wilt praoten, mo'j dat um ons neet laoten!".