Afbeelding

Sportverkiezing Oost Gelre: Stem op Longa'59 Dames 3 in de categorie 'bijzondere sporters'

"Als één team het verdient om, bij de Sportverkiezing Oost Gelre, sportteam van het jaar te worden, in de categorie 'bijzondere sporters', dan is dat Longa`59 dames 3 wel." Voorzitter Marian Hagen verwoordt de nominatie als volgt:

"Dit super enthousiaste jonge stel meiden (tussen de 18 en 23 jaar) heeft afgelopen jaar de organisatie van ons 60- jarige jubileum jaar op zich genomen en tot een megagroot succes gemaakt. Naast hun eigen sportieve prestaties hebben zij het Nieuwjaars toernooi georganiseerd, het pupillenkamp en het recreanten toernooi mede georganiseerd. Uit deze vrolijke groep zijn allerlei leuke ideeën ontstaan die vervolgens door andere commissies zijn opgepakt."

"Een ontzettend mooi en bijzonder jaar voor ons als vereniging en wij waarderen het enorm dat deze jonge meiden daar een belangrijke spil in zijn geweest. Betrokkenheid, saamhorigheid, loyaliteit en verantwoordelijkheid, zijn toch zeer mooie eigenschappen in deze tijden en daar zijn we trots op. Dames 3 volleybalt in de 2e klasse Nevobo en wij vinden het juist extra bijzonder om mensen uit de Gemeente Oost Gelre te stimuleren juist dit team te nomineren.....niet eens zo zeer om de sportieve prestaties in het veld maar vooral om de sportieve prestaties binnen de club" aldus de trotse voorzitter.

Het team bestaat uit Eva ten Holder, Pleun Hettema, Els Reukers, Tara Oonk, Maaike Wopereis, Anna Wekking en Nynke Hillen. Trainers; Gien Weelink, Judith Spekschoor en coach Piet Hogenelst. Stuur je mail voor 20 april naar info@sportverkiezingoostgelre.nl en stem op Longa'59 Dames 3