Zone.college geeft telefonisch studieadvies

ACHTERHOEK - Zone.college uit Doetinchem organiseert een kleinschalige voorlichtingsactiviteit voor potentiële mbo-studenten: het telefoongesprek met een docent. Studenten met vragen over een mbo-opleiding kunnen zich via de website aanmelden voor een telefoongesprek met een voorlichter van een mbo-opleiding. De onderwijsinstelling wil potentiële mbo-studenten zo helpen bij hun studiekeuze, ondanks de coronacrisis.

Zone.college houdt normaliter in deze periode nog verschillende voorlichtingsactiviteiten en meeloopdagen mbo om zo potentiële mbo-studenten te helpen bij hun studiekeuze. Oriëntatie op een vervolgopleiding gebeurt nu voornamelijk online. Studenten die zich willen aanmelden voor een mbo-opleiding voor het studiejaar 2020-2021 hebben tot 1 mei toelatingsrecht. Dit betekent dat wanneer ze voldoen aan de wettelijke eisen ze altijd een plekje in de opleiding hebben. Bij inschrijven na 1 mei is toelating niet gegarandeerd.

Zone.college biedt zes opleidingsrichtingen aan, variërend van Groen, grond & infra tot Dierverzorging en van Tuin & landschap tot Veehouderij. Studenten die kiezen voor het groene onderwijs bij Zone.college kiezen voor persoonlijk contact, goede faciliteiten, veel praktijk en aandacht voor vakmanschap. Het Zone.college leidt toekomstige vakmensen op met een gezonde en groene kijk op het leven. Aanmelden: www.zone.college/belafspraak