Longa '30 blijft contributie innen tijdens coronacrisis

LICHTENVOORDE - In deze tijd waarin het verenigingsleven als gevolg van het coronavirus stil ligt, lopen de kosten bij Longa '30 voor een groot deel gewoon door. De inkomsten zijn in deze periode echter een stuk minder. Het gezamenlijke standpunt vanuit de KNVB en de sport is dat we de kosten die we met z'n allen maken, zoveel mogelijk met z'n allen dragen. "Wij sluiten ons bij dit uitgangspunt aan", laat een woordvoerder van de vereniging weten.

Contributie-inning gaat door
"De inkomsten uit contributie blijven tijdens de coronacrisis doorgaan. Daarom wordt de contributie-inning voor het tweede kwartaal van 2020 'gewoon' in gang gezet. Dat is essentieel om de vereniging financieel overeind te houden. Als leden van onze vereniging moeten we juist in tijden van crisis samen de club erdoorheen helpen. Zeker in deze situatie van volledige overmacht."

Hopelijk begrip op besluit
"We hopen hiermee een beroep op u als lid van de vereniging te doen. Juist in deze tijd moeten we als leden dicht bij elkaar gaan staan. Vanzelfsprekend is dit nu alleen maar in figuurlijke zin. We rekenen op uw begrip en hopen dat we zo snel mogelijk weer ons sportpark open mogen zetten en de trainingen door kunnen laten gaan!"


www.longa30.nl