Afbeelding

Keep the Spirit-Up! is voor deze bijzondere periode ons motto!

Vanaf maandag 25 mei zijn wij weer gestart wel met wat aanpassingen en anders dan voorheen.
Wij stonden voor een bijzondere uitdaging. Met name media gaf afgelopen weken het idee dat buitensporten geen probleem was, terwijl men de (afwijkende) details van maatregelen/eisen niet prijsgaf. Begrijpelijke eisen gesteld door KNGU, NOCSF, RIVM en gemeente Oost Gelre voor hygiëne maar wij hebben ook te doen met veiligheid.

Hoe geef je les als leiding op 1,5 m’ moet blijven. Hulp bij oefeningen is dan niet mogelijk en veiligheid niet gegarandeerd. Ook kan er maar beperkt gebruik gemaakt worden van lesmateriaal en veel groot materiaal met alle eisen wat onze lessen toch specifiek maakt.

We hebben ruim 400 leden en 23 lestijden. Geschikte buitenlocaties regelen die voldoen aan de maatregelen/eisen die gesteld worden koste even tijd. Want de teleurstelling op 11 mei dat we voorlopig niet naar binnen mochten was groot.

Gelukkig kunnen wij nu terecht op het buitenterrein van de Mercatorstraat 16A, Speeltuin Kindervreugd, Swite en Ludgerusschool. De nadruk van de lessen ligt nu op: Bewegen middels aandacht voor basisoefeningen maar ook spel en zeker ook verrassende nieuwe oefeningen.

Helaas zitten onze lessen momenteel vol waardoor wij i.v.m. veiligheid voorlopig niet mee kunnen doen met de landelijke oproep dat niet-leden ook kunnen meedoen. Overweegt u lid te worden vragen wij u op de gebruikelijke wijze u aan te melden via onze site. Zodra wij plek hebben krijgt u vanzelf bericht.

Wij gaan ervoor! Dank aan iedereen die dit tijdelijke buitensporten voor onze vereniging mogelijk maken.