Vanaf 1 juni zijn horeca en het openluchtmuseum van Erve Kots weer geopend. Foto: Nicole Kolkman Photography
Vanaf 1 juni zijn horeca en het openluchtmuseum van Erve Kots weer geopend. Foto: Nicole Kolkman Photography Nicole Kolkman Photography

Erve Kots heropent met swingend optreden van Tim Ebbers

LIEVELDE - Een swingende opening op het erf van Erve Kots. Op maandag 1 juni om 12:00 uur mogen Ben en Irma Weenink de deuren van het à la carte restaurant Hoofdkwartier van de Prins, Herberg Erve Kots en het Brouwhoes weer openen en dat willen ze met iedereen vieren.

Vanaf het ruim opgezette terras kunnen alle gasten op 1 juni meeswingen met de bekende Grolse zanger/gitarist Tim Ebbers, die deze dag gaat verzorgen op het nieuw gebouwde podium. Ook is er die dag een activiteit voor kinderen, namelijk touwslaan. Dit zodat ook zij een leuke en interactieve dag kunnen beleven. Daarnaast zal het openluchtmuseum weer gasten verwelkomen, die hun bezoek extra speciaal kunnen maken met een picknickmand vol lekkernijen.

Erve Kots heeft zijn werkwijze dusdanig aangepast om het hun gasten en medewerkers zo veilig mogelijk te maken. Ben, Irma en het team van Erve Kots zien u graag vanaf 1 juni. Vergeet niet te reserveren.

Kijk voor meer informatie op de website.


www.ervekots.nl