Foto: PR
Foto: PR

Kidspret Sport Spel en Springen

LIEVELDE - Eindelijk is er weer wat te doen voor de kids! Buitenactiviteiten voor kinderen tot en met 12 jaar mogen weer en daarom is er nu Kidspret Sport, Spel & Springen op verschillende locaties in de regio. Zo kun je komende weekenden komen sporten, spelen en springen bij Kaasboerderij Weenink in Lievelde.

Er is een speciale sport- en speelarena waar alleen kinderen tot en met twaalf jaar toegang tot hebben en hier onbeperkt los kunnen gaan onder begeleiding en aanwijzingen van de Kidspret-medewerkers. Er is voor de kleintjes tot zes jaar een speciale peuterweide en bij mooi weer zal de waterbaan geopend worden. Op gepaste afstand is het terras voor de (groot)ouders en begeleiders van de kinderen.

Dit initiatief is ontstaan in goed overleg tussen de horecalocatie, Kidspret en de gemeente. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen en zullen de attributen vaker schoon worden gemaakt. Op het terras is het horeca-protocol van toepassing en iedereen moet reserveren. Alleen de kids tot en met twaalf jaar moeten een kaartje kopen. Kinderen vanaf dertien jaar en volwassenen moeten wel aangeven dat ze komen en een gratis ticket kiezen. Kleintjes tot tachtig cm lengte hebben eveneens gratis toegang.

Er is een beperkt aantal tickets zodat het niet te druk kan worden maar moet je er wel snel bij zijn! Kidspret is op 12, 13 en 14 juni en op 19, 20 en 21 juni bij Kaasboerderij Weenink tussen 10.00 en 17.00 uur. Alle info en reserveren via www.kidspret.nl.

Foto: PR