Eric Griess (in witte overhemd) met zijn gezin en rechts Robert Oonk en partner. Foto: eigen foto
Eric Griess (in witte overhemd) met zijn gezin en rechts Robert Oonk en partner. Foto: eigen foto

Eric Griess 40 jaar in dienst bij Schildersbedrijf E.J. Oonk

VRAGENDER - Dinsdag 9 juni was het precies veertig jaar geleden dat Eric Griess in dienst trad bij Schildersbedrijf E.J. Oonk te Vragender.

Eric Griess, woonachtig in Lichtenvoorde, heeft eerst jarenlang onderhoudsschilderwerk voor de woningbouwvereniging in onder andere Dinxperlo en Aalten uitgevoerd en is nu alweer dertig jaar werkzaam in de particuliere sector. Inmiddels is hij bij velen een bekend gezicht. Werkgever Robert Oonk vertelt: "Eric is een werknemer die van aanpakken weet, altijd goed gehumeurd is en graag met onze klanten meedenkt. Ook staat hij open voor iedere vernieuwing en verandering vanuit het bedrijf en is hij kritisch en secuur. En dat al veertig jaar! Daar zijn wij als werkgever enorm trots op en hebben daarom Eric, zijn vrouw Ellen en kinderen Freek en Pien, een feestje aangeboden bij Café Overkamp te Vragender."

Na een persoonlijk woord van Robert naar de jubilaris, werd er met zijn gezin, familie en collega's geproost op dit bijzondere jubileum. Daarna kon een ieder genieten van een warm buffet en werd Eric verrast met een mooi cadeau en een bos bloemen voor zijn vrouw Ellen.