De Spirit'90 jeugd bij Speeltuin Kindervreugd
De Spirit'90 jeugd bij Speeltuin Kindervreugd

Buitentraining voor Spirit'90 leden

Ook voor Spirit’90 kwam er op 12 maart een abrupt einde aan de trainingen en alle wedstrijden die gepland stonden. Gelukkig konden we na veel voorbereiding, overleg met de gemeente en andere betrokken partijen de lessen weer starten op maandag 25 mei!

De lessen worden gegeven op 4 verschillende locaties. We trainen op de buitenplaats aan de Mercatorstraat, Speeltuin Kindervreugd, het Swite terrein en speelplaats van de Ludgerusschool. Het was even een logistieke operatie om alle toestellen en spelmateriaal op de juiste plek te krijgen, maar het is gelukt en iedereen is blij dat er weer gesport kan worden. Door de creatieve inzet van onze leiding hebben we gelukkig een goed les vullend programma. Aan de nieuwe coronaregels was iedereen zo gewend en dat verloopt dan ook erg goed.

Enkele lessen moesten helaas uitvallen i.v.m slecht weer. Ook hebben we al 2 ochtenden gehad waarbij het warme weer ons parten speelde door te weinig schaduw. Indien op 1 juli de sporthallen open mogen, zullen een aantal groepen i.v.m. de beperkingen die de locaties hebben, weer gebruik gaan maken van de sporthallen tot de grote vakantie.

Na de grote vakantie hopen we weer te starten met alle groepen binnen.