De Erix jeugd in actie bij Beusink Recreatie
De Erix jeugd in actie bij Beusink Recreatie

HV ERIX en het Coronavirus

16 maart jl. kwam er plotseling een eind aan het handballen in de Hamalandhal. Zowel qua trainingen als wedstrijden. Het werd eind maart, het werd eind april en toen werd aangekondigd dat medio mei kinderen onder begeleiding samen buiten weer mochten gaan sporten en bewegen, werd besloten om voor hen naar een buitenlocatie in de gemeente te gaan zoeken.

Makkelijker gezegd dan gedaan want uiteraard waren er nog veel meer gegadigden, maar dankzij het snelle schakelen en de prettige samenwerking met Beusink Recreatie werd een heel geschikt buitenterrein gevonden.

Daar waar de senioren o.a. hun rondjes liepen in de Schans, kon de Erix-jeugd een paar honderd meter verderop eindelijk weer naar hartenlust met elkaar handballen en trainen. Een toplocatie in Lievelde, eigenlijk even ‘back to the roots’ voor HV Erix en alleen maar hele enthousiaste reacties van de kinderen zelf en ook hun ouders! Dit alles natuurlijk met inachtneming van de geldende maatregelen en onder de bezielende leiding van onze jeugdtrainers, waarvoor hartelijk dank!