Afbeelding

Femke Bedankt!

Afgelopen zaterdag 27 juni was onze leidster Femke Rensing voor het laatst als leidster aanwezig bij de Peutergroepen. Samen met de aanwezige peuters, kleuters en (hulp)leiding werd ze toegezongen en in het zonnetje gezet door bestuur en leiding.

Femke zat in haar jeugd kort op turnen. Even was ze uit beeld maar ze kwam weer terug als hulpleiding bij Paula Bader. En vanaf het seizoen 2006-2007 startte ze officieel als leidster. Ze gaf les aan peuters en kleuters. De lessen waren in Zieuwent daarna de Ludgerusschool en de laatste jaren in de Hamalandhal.

Door haar enthousiasme was ze graag gezien als leidster, haar groepen zaten altijd vol en hadden regelmatig wachtlijsten. Ook kon ze rekenen op voldoende hulpleiding die haar graag hielpen in de lessen.

Naast de lessen zette ze zich ook in bij de Spirit’90 activiteiten. Met name het springkussenfestival, de zandbak en bij het kamp was vooral haar enthousiasme rond spellen zoals het autowegduikspel en de spooktochten heel herkenbaar.

Femke ga lekker genieten van je zwangerschap en je gezin we zien je terug als ouder die haar kinderen brengt van en naar onze lessen. We kunnen het niet genoeg zeggen en daarom nog een keer via dit artikel.

Femke bedankt voor al jou inzet bij Spirit’90!